Dėmesio! Skelbimas yra neaktyvus.
Skelbime esanti informacija gali būti sena ir negaliojanti.
Daugiau panačių skelbimų galite rasti kategorijoje
Maistas, gėrimai.
ARBATOS GRYBAS
Siūlau / 2010-01-30
PARDUODAMAS ARBATOS GRYBAS, KAINA SUTARTINE.
Kombučia ir netgi Tibeto žole vadinamas arbatinis grybas buvo išrastas prieš mūsų erą kinų gydytojo Kombu. Šis grybas yra acto rūgšties bakterijų ir mieliagrybio kolonija. Arbatinis grybas panašus į medūzą, tačiau jo užpilo – saldžiarūgščio skysčio – skonis daugeliui zmoniu primena girą. Paprastai toks grybas auginamas ant palangių, marle užklotuose didesnio tūrio stikliniuose induose, pripiltuose saldintos arbatos. Gryba reikia „maitinti“, užpilant saldinta arbata. Antpilu gydomi spuogai bei ant veido atsiradusios dėmes. Sis antpilas yra vaistas nuo ivairiu ligu – širdies, kasos, inkstų, kraujotakos, netgi vėžinių – susirgimų, vadinamas dar ir jaunystės eliksyru, stabdančiu senėjimą.
Mes si antpila geraim kasdien, tai skanus gaivinantis gerimas, be to ir labai sveika.