Rūšinė arbata | Tealure
Siūlau / spalio 4 d.
Tealure idėja gimė studijų metu, kai Tealure įkūrėjas Ernestas Klevas praleido beveik pusmetį Nepale. Ten jam teko keliauti po kalnuotus regionus, renkant duomenis magistro tezėms.
Kelionių metu sutikti arbatos ūkininkai jį sužavėjo išskirtinio skonio arbatos rūšimis. Šis atradimas ir tuo metu ribota kokybiškos arbatos pasiūla paskatino įkurti Tealure.
Jau beveik dešimtmetį Ernestas ieško unikalios arbatos naujojo arbatų pasaulio šalyse ir ją tiesiogiai pristato išskirtinio skonio ieškantiems pirkėjams.
Iš natūralių Himalajų arbatų ir mūsų sode auginamų žolelių kombinacijų gaminame fermentuotą arbatos gėrimą - kombučią. Aukščiausios kokybės arbata ir įgyta patirtis leido mums sukurti unikalius kombučios skonius, kurie puikiai papildo Tealure katalogą.
2022 metais žengėme papildomą žingsnį - nusprendę sumažinti atotrūkį tarp arbatos ir šokolado, į prekybą išleidome rankų darbo šokolado plyteles, pagamintas iš rinktinių kakavos pupelių, kurios gamybos procese maišomos su mūsų pačių importuojamomis arbatomis, suteikiančiomis šokoladui dar neragautų skonio niuansų.
Arbatos universalumo tyrinėjimas yra mūsų aistra. Atrandame vis naujų būdų, kaip išryškinti subtilius niuansus naudojant rūšinę arbatą, gaunamą iš atokių arbatos sodų.
Svetainė internete https://www.tealure.lt